Praktische informatie

Het aantal sessies wordt aangepast aan je persoonlijke situatie en behoefte. De therapie kan op zichzelf staand of als aanvulling op andere therapieën gevolgd worden. Over het algemeen wordt gedurende twaalf weken gewerkt, waarna een rustpauze volgt. Of voortzetting van de therapie wenselijk is, wordt in overleg en eventueel samen met de verwijzende arts besproken. Steeds meer verzekeringen vergoeden kunstzinnige therapie helemaal of gedeeltelijk, meestal na verwijzing door een antroposofisch arts. Voor informatie over voorwaarden voor vergoeding kun je het beste contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij.


Voor meer informatie over de therapie en voor afspraken kun je mij bellen van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Als ik niet in de gelegenheid ben de telefoon aan te nemen verzoek ik je mijn antwoordapparaat in te spreken. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.


Contactgegevens:

Irene Pijck-Kerris
Kunstzinnig Therapeut Beeldend
Ploeglaan 78
3755HV Eemnes

Telefoon: 035 - 5311359 (maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren)
Email: info@kunstzinnig-therapeut.nl

* Lid NVKToag (10903258)
* Lid FAGRoutebeschrijving:

Vanuit Utrecht:
Neem de A27 richting Almere en neem afrit Eemnes / Laren. Sla linksaf aan het einde van de afrit en ga bij de eerste rotonde (hier staan standbeelden van koeien op) rechtdoor. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag (Laarderweg). Ga de tweede weg rechts (Molenweg), aan het einde links (Raadhuislaan) en direct weer de eerste rechts (Ploeglaan). Na 50 meter heeft u aan uw rechterhand een hoekhuis met parkeerplaatsen ervoor (nummer 78).

Vanuit Amsterdam: Neem de A1 richting Amersfoort en neem bij knooppunt Eemnes de A27 richting Almere. Neem de afrit Eemnes / Laren. Sla linksaf aan het einde van de afrit en ga bij de eerste rotonde (hier staan standbeelden van koeien op) rechtdoor. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag (Laarderweg). Ga de tweede weg rechts (Molenweg), aan het einde links (Raadhuislaan) en direct weer de eerste rechts (Ploeglaan). Na 50 meter heeft u aan uw rechterhand een hoekhuis met parkeerplaatsen ervoor (nummer 78).

Vanuit Amersfoort: Neem de A1 richting Amsterdam en neem bij knooppunt Eemnes de A27 richting Almere (Almere aanhouden!). Neem de afrit Eemnes / Laren. Sla linksaf aan het einde van de afrit en ga bij de eerste rotonde (hier staan standbeelden van koeien op) rechtdoor. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag (Laarderweg). Ga de tweede weg rechts (Molenweg), aan het einde links (Raadhuislaan) en direct weer de eerste rechts (Ploeglaan). Na 50 meter heeft u aan uw rechterhand een hoekhuis met parkeerplaatsen ervoor (nummer 78).

Vanuit Lelystad (& Almere): Neem de A6 richting Almere / Amsterdam. Neem bij knooppunt Almere de A27 richting Hilversum / Utrecht. Neem de afrit Eemnes / Laren. Sla linksaf aan het einde van de afrit en ga bij de eerste rotonde (hier staan standbeelden van koeien op) rechtdoor. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag (Laarderweg). Ga de tweede weg rechts (Molenweg), aan het einde links (Raadhuislaan) en direct weer de eerste rechts (Ploeglaan). Na 50 meter heeft u aan uw rechterhand een hoekhuis met parkeerplaatsen ervoor (nummer 78).


Kosten:

Intake-gesprek € 27,50
Individuele therapie € 65,00
Groepstherapie € 27,50

* Alle sessies duren gemiddeld anderhalf uur.